“Tharu” is de naam van een volk uit de laaglanden van Nepal en “24/7” is een omstreden begrip dat verwijst naar een onderneming die nooit haar deuren sluit. We gebruikten beide woorden voor de naam van ons project. Onze “20for7” verwijst echter naar een gemeenschapsondersteunend concept, waarbij voor elke 20 roepies van de nettowinst 7 roepies naar de dorpelingen gaat.

Wanneer je een bezoekje brengt aan de Tharu 20for7 steun je dus de lokale gemeenschap. Het project creëert werkgelegenheid en leert de mensen hoe ze zinvol met geld om kunnen gaan. Comfortabele kamers en een goed uitgeruste bar scheppen een aangename reisatmosfeer in een lokale dorpsomgeving.

Een verblijf in het dorp is steeds inclusief alle maaltijden en wordt ondersteund door een Engelstalige gids, die je de hele dorpsregio laat zien. We pikken je gratis op en zetten je weer af aan de bushalte voor Kathmandu/Pokhara, of aan eender welk hotel in Sauraha.

Je kan bovendien kiezen uit tal van originele lokale activiteiten, die typisch zijn voor de cultuur van de Tharu en die door de dorpelingen zelf worden georganiseerd.

De hele familie staat klaar om je te helpen!